Nuca on saavuttanut huiman seitsemän kuukauden iän ja se näkyy ja kuuluu :) Nuca painaa nyt 20,3kg (eli on siis laihtunut viime punnituksen jälkeen) ja on jo n. 45cm korkea. Ison pojan merkkejän on jo nähtävissä; Nuca on alkanut nostaa jalkaa ulkona ollessaan, mitä on sitten ihmisten kesken naureskeltu. Koira on niin ollakseen, kun saa ruikkia päin puunrunkoa (tai vastaavasti ruohonkortta :D)

Yksinolo työpäivien ajan sujuu edelleen mallikkaasti! Ainakaan naapurit ei ole valittaneet koiran haukunnasta :) Kotiväki katoaa aamulla eri aikoihin, joten yksin Nuca on päivittäin 4-7 tuntia. Nucalle jätetään aamulla kongi ja joskus myös "maitotölkkiylläri" viihdykkeeksi poitsun omien lelujen lisäksi.

Nucalla oli pari viikkoa sitten taas korvat kipeät :( Tällä kertaa korvalehdissä oli ihottumaa (kuten myös varpaissa)... Eläinlääkärissä käytiin ja lääkitys on auttanut. Jonkin aikaa me on jo epäilty jonkinlaista allergiaa, mutta eläinlääkäri sanoi, ettei näin nuorelta koiralta vielä kannata alkaa allergiaa tutkia, mutta jos rapsuttelu jatkuu, on tutkimusten aika. Toivotaan, ettei allergiasta kuitenkaan ole kyse!

2.10. Nuca kävi parturissa. Trimmaaja kehui, että nuori herra oli käyttäytynyt oikein hienosti. Turkkia ei ajettu nyt ihan nahkaa myöten, vaan jätettiin vähän lämmikettä kylmiä säitä vastaan. Ja nyt Nucan ulkomuotokaan ei muuttunut niin rajusti kuin ensimmäisellä kerralla. Tällä kertaa vietiin trimmiin perro ja sama koira sieltä tuli kotiin. Viimeksi perro oli muuttunut trimmaajan käsittelyssä wippetiksi :)

Tänään ja eilen (10.-11.10) Nuca kävi arkitoko-koulutuksessa. Koirakoulu Pieni Koiruus toteutti pienen viikonloppukurssin tottelevaisuudesta Koirakylpylän tiloissa. Molempien päivien lopuksi koirat pääsivät vielä uimaan kylpylän altaaseen. Nuca on tyypillinen koiranpentu! Jos poitsu malttaa kuunnella ja keskittyä, niin kaikki sujuu hienosti. Aina sitä ei kuitenkaan jaksa koulutus kiinnostaa, kun ympärillä on niin paljon ääniä, hajuja ja liikettä. Se huomattiin ,että Nuca oli uusia ihmisiä kohtaan pidättyväisempi (vai arka?) kuin muut kurssin koirat (beagle, bulldoggi, rottweiler ja snautseri). Kurssin vetäjän mukaan koira on myös liian kiinni ohjaajassaan (=perheessään). Nucan itsevarmuutta tulisi kuulemma tukea paljon, jotta koirasta tulisi reippaampi. Myös uiminen oli Nucalle haastavaa. Hallissa kaikui ja liikettä oli paljon. Nucan uimisesta ei meinannut tulla mitään; koiruus pärski ja räpiköi kuin heikkopäinen. Oli se pelottavaa :/ Sunnuntaina uinti meni jo PALJON rauhallisemmin ja eri uittaja oli ymmärtäväisempi koiraa kohtaan. Koira on kaikesta ja kaikista kiinnostunut, muttat jos vastapuoli alkaa lähestyä tai aikoo koskea, Nucaa viedään.

Bongasin vesiäistreffit... Taidetaan saapua paikalle ja ottaa myös Kentuckysta palannut Kati mukaan :) Kati palaa 14. päivä, en malta odottaa, miten Nuca rakkaaseensa suhtautuu, kun ei ole nähnyt kolmeen  kuukauteen :D

 

Kun on nukkunut yönsä hyvin, jaksaa keksiä omistajilleen tekemistä pitkin päivää :)