Nucan kanssa ollaan touhuiltu tavalliseen tapaan. Kuumien päivien johdosta ollaan käyty uimassa melko paljon, mistä Nuca on mielissään :) Poika on rohkaistunut paljon uimisen suhteen ja viihtyy vedessä hyvin! Kerran saatiin myös kääpiösnautseri Elmeri kylään, ja käytiin yhdessä uimarannalla. Elppa ei tosin ui, mutta Nuca veti pikkukaveria vettä kohti hyvänä "syöttinä" :) Pistän tähän aluksi kuvia Nucan "yksityiseltä" uintireissulta, ja heti perään sitten Nucan ja Elpan yhteisestä pulikoinnista:

 Nucan uusi uimalelu sai kyytiä.

Nuca teki aaaltojaa!

 

 Elmeri :)

Nuca on päässyt käymään Sälinkäällä riehumassa, pellolla noutamassa keppiä, koirakentällä juoksentelemassa, hallilla katsomassa treeniä, metsissä etsimässä epämääräisiä lätäköitä, jossa voisi käydä viilentymässä. Eli puuhaa on riittänyt! :) Käytiin myös alkuviikosta eläinlääkärillä kuvauttamassa Nucan lonkat ja kyynärät, sekä tarkistamassa kilpirauhasen toiminta. Lonkat eivät olleet hyvän näköiset: eläinlääkärin mukaan D/C... Kyynärät oli hyvät, kilpirauhasen toiminta käydään vielä puolen vuoden päästä tarkistamassa.

Loppukuusta Nuca palailee taas agilityn (agi kyllä saa pikkuhiljaa jäädä noiden lonkkien vuoksi) ja arkitottelevaisuuden pariin.

Tänään käytiin Kytäjällä pellolla heittelemässä palloa, kuvasaastetta siitä:

 katse pallossa ;)