Ihanaa kun ilmat taas kirkastuu ja aurinko näyttäytyy! :) Suunnattiin auto kohti mummolaa ja pentu pakattiin takakonttiin. Aluksi käytiin kaupungilla katselemassa maailman menoa; Nucaa ei pahemmin stressannut ympärillä vallitseva hälinä, vaan rauhassa käveli vieressä ja katseli ympärilleen :) Pääsi kiipeilemään muutamat matalat portaat ja haistelemaan kirjastoaukean hajuja ;) Sitten istuskeltiin hetki ja katseltiin ohi kulkevia ihmisiä. Hetken päästä Nuca laitettiin takaisin autoon syömään possunkorvaa :D

Nuca yrittää usein työntyä autoverkon sivuilta takapenkille ja nyt yritys onnistui! Sieltä se tunki itsensä takapenkkiläisen syliin! :D Pysäytettiin auto tienviereen ja pistettiin Nuca takaisin omalle "osastolleen". Mummolan pihalla sai juoksennella irrallaan ja hakea palloa (tai ennemminkin juosta karkuun pallo suussa; Nuca haluaisi että joku vähän jahtaisi sitä ;D). Käytiin myös metsässä vähän rämpimässä! Kun ihmiset meni sisälle kahvittelemaan, Nuca jäi kiltisti odottamaan kuistille. Nucassa on alkanut nyt ilmetä rodun omaista pidättyväisyyttä vieraita kohtaa; isovanhempia kävi vain hieman nuuhkimassa, eikä sitten tahtonut enää olla tekemisissä vieraiden kanssa.                 Kotimatka sujui hienosti, kun pentu torkkui lähes koko matkan :)

Nucan korvia hoidetaan ahkerasti, tällä viikolla ylimääräiset karvatkin nyppäsin pois. Pentu täyttää tänään (huikeat :D) 13 viikkoa!

(Kameraa en tietenkään muistanut ottaa mukaan reissuun, joten kuvia ei nyt ole esiteltävänä...)