Nuca on nyt viettänyt kaksi viikkoa yksin kotona, kun muu perhe on ollut töissä. Yksinolo on sujunut yllättävän hyvin, Nuca ei ole syönyt tai tuhonnut mitään, eikä pissa- tai kakkavahinkoja ole tullut. Olen lapsellisen ylpeä meidän nuoresta herrasta :) Kun perhe saapuu iltapäivällä kotiin, on Nucan riemu ylimmillään. Koira ei meinaa pysyä nahassaan, kun saa seuraa pitkän päivän jälkeen.

Nuca täytti 8.9. puoli vuotta! Vaa'asta oli patterit loppu, joten tarkkaa painoa en saanut juuri merkkipäivänä otettua, mutta eilisen punnituksen mukaan Nuca painaa 20,5 kiloa. Säkäkorkeus on jotain 42:n ja 45:n sentin välillä, joten perheessämme asuu jättimäinen koiraherra. Kunhan nyt vaan pysyttäisiin näyttelymittojen sisäpuolella...

Viikonloput Nuca nauttii perheen jakamattomasta huomiosta ja lenkkeilystä. Myös kentällä leikkiminen on Nucan mieleen, se rakastaa hakea leluja ja juosta vapaana.

10. ja 11.10 olemme osallistumassa pentukurssille. Eli kuukauden päästä nähdään, saako Nucan päähän taottua käytöstapoja, ja onko niillä korvilla mitään tekoa kuulemisen kanssa vai onko ne vain koristeena, niinkuin usein tuntuu olevan :)

 

Tämän kesäisen kuvan myötä lähti terkut Katille Amerikkaan!