Se on nyt sit joulu ja uusi vuosi takanapäin ja pitäis palailla arkeen. Kuinkahan käy?

Joulu oli tänä vuonna vähän erilainen, kuin aikasemmin, koska meillä on nyt tää pikkunen poitsu perheessä. Normaalisti joulu on vietetty isovanhempien luona, mutta tänä vuonna me käytiin vaan pikasesti syömässä ja palattiin sitten Nucan luo kotiin. Hautuumaalla käyntikin siirrettiin joulupäivään, ettei Nucan tartte olla niin pitkään yksin. Mutta oli kiva viettää joulu näinkin, sai olla vaan ja nauttia. Myös Nuca nautti joulusta. Herra sai maistella kinkkua useampaan otteeseen (mutta kohtuudella) ja tulos oli, et Nuca tykkää hirmusti :) Jos Nuca osais puhua, se varmaan vaatis koko loppuelämänsä pelkkää kinkkua, kalaa ja juustoa... Iltalenkin aikana oli joulukuusen alle ilmestynyt lahjoja, joista osa oli tietysti Nuksulle. Poika sai uuden Flappy-pötkön, johon ilmestyi kuin tyhjästä reikä tunnin sisällä lahjan avaamisesta :) Sanottaisko, et oli mieleinen lahja? Ja mummo ja pappa oli muistanut Nucaa ruokapurkilla, jota ei kyllä vielä ole päästy maistelemaan.

Mä olin muuten aivan varma, että Nuca syö meidän joulukuusen koristeet... Tai sitten se luulee olevansa metsässä ja pissii kuusen juurelle. Mutta ei! Tottakai joulukuusta piti maistaa muutaman kerran ja palloja vähän nuuskutella, mutta kieltämisen jälkeen kuusi sai olla koko joulun rauhassa. Eikä Nuca myöskään erehtynyt luulemaan olkkaria metsäksi :) Hyvä Nuca!!

"Mun eka joulu ja eka joulukuusi!"

 

"Ja mun eka joululahja! Mut tätä pitää kyllä vähän tuunata..."

 

Myös vuodenvaihde meni oikein mallikelpoisesti. Tietysti Nuca rodulleen uskollisena ilmoitti jokaikisesta paukahduksesta haukkumalla, mutta niin taisi tehdä moni muukin. Ulkona jännitti vähän enemmän, kun ei nähnyt, että mistä ne valot ja äänet oikeen tulee. Mutta Nuca ei osoittanut minkäänlaisia paukkuarkuuden merkkejä, mikä oli oikeen iloinen yllätys :)

Loppuviikon Nuca nauttii ihanasta ulkoilukelistä. Nuca nauttii lumesta sanoinkuvaamattoman paljon ja on ihan onnessaan, kun pääsee hankeen. Mitä syvempi hanki, sen parempi Nucalle. Kaikkia hajuja on pakko seurata niin pitkälle, kun hihnaa riittää :) Lumi vaan tarttuu ikävästi tassuihin ja kuonoon, pahimmilla suojakeleillä Nuca on lenkin jälkeen pitäny suihkuttaa lämpimällä vedellä sulaksi. Ja pahimmilla pakkasilla tassut meinaa jäätyä :/ Pitäis varmaan lähteä Nucan kanssa kenkäostoksille...

Kainaloihin asti lunta, jeeeeee!!!

 

Vauhdin hurmaa

 

 

"Apua, juutuin tänne hankeen!"

 

Nuca ei olis millään halunnu luopua hihnasta...

 

Mister Lumiturpa ulkoilupuvussaan